Sol, bad i bollhav och fikabesök x3

Vilken underbar dag det har varit. Solens strålar har värmt oss hela dagen, och vi har hunnit med massor. det gör man när man kommer upp tidigt.

Vickan, Tuva och Disa kom och hälsade på oss och drack kaffe och vi tog igen det viktigaste vi missat. Men antar att det finns mycket mycket mer vi kan kackla om. Barnen lekte med bollhavet och Elias var riktigt nöjd med besök. Och som om inte detta var nog så när dem åkt vidare så kom Emil med sina töser, och samma här, dem lekte också med bollhavet, polen och en och en annan chokladboll slank ner..
När dem gett sig iväg han jag inte mer än blinka så kom fikagäster nr 3. Elias polare Wille kom på besök och med sig hade han sin lillebror Rasmus som endast är 3 veckor. Oh, jag är så bebis sjuk idag. Var Elias verkligen så liten, pyttepytteliten när han var 3 veckor. Svårt att tänka sig.
Wille och Elias drog inte riktigt jämt i början. Inte konstigt, Elias är bara van vid att leka med brudar. Men tillslut så kunde dem iallafall kolla på varandra utan att gråta. Elias var väldigt förundrad över lille Rasmus. Han vill nog också ha en lillebror/lillasyster.. :):)
Efter allt besök var vi alla trötta, var nära på att somna när jag skulle natta Elias, men jag tog mig i kragen och gick ut för att rensa i rabatterna. Baby-vakten är en gåva från himlen till alla småbarnsföräldrar.

Kommentera här: