Söndagen

Har spenderats på hemmaplan för ovanlighetens skull. Carl kom hem i förmiddags efter att ha varit ute och slirat hela natten. Det var ju hans tur eftersom jag slog klackarna i taket i Fredags med Sandra i Skövde.

Pappa och M-L kom hit och grillade med oss vid lunchtid. Det blev karre, med egengjord marinad. Soya, olja, timjan, honung, vitlök och lite sambalolek.

Fick en välförtjänt middagslur när dem begav sig hemmåt. Drömde så mycket mardrömmar inatt. Och det hjälpte ju inte att Texas stod på soffbordet här nere och skällde mitt i natten åt absolut ingenting. Carl var snäll och tog med Elias till Svärföräldrarna så det blev lungt och skönt här hemma.

När dem väl var hemma igen begav vi oss ut på en cykeltur genom samhället. Måste ju kolla in kinnarp/slutarp nu när vi bor här. Tror Carl blev riktigt nostalgisk när vi cykla förbi skola, fortbollsplaner och kompisarnas föräldrahem.

Kvällen har spenderats med att nattaknodd, göra stuvademakaroner och köttbullar i storkok så Elias har lite middagsmat i veckan. Carl passade också på sig att sleva in en portion.

Ska snart lägga mig i sängen, ska bara fixa in dem sista bilderna från telefonen in på datorn, det har tagit sin tid vill jag lova. Och det är inte många bilder som inte knodd är med på..

Godnatt

Kommentera här: