kalas vecka

Denna veckan har verkligen varit intensiv. Jag har blivit firad till höger och vänster. Samtidigt har mina pojkar valt att krångla på natten och vaknat extremt tidigt. Men oj vad mys vi hunnit med.

Idag blir det sista Födelsedagsfirandet. Pajen står i ugnen och ungarna sover. Ska försöka orka dra fram dammsugaren också. Men motivationen är inte på topp, vaknade upp med en jävla migrän och sen har förmiddagen gått i ett.

Det ska iallafall bli supermysigt att mina nära och kära kommer hit ikväll. Älskar att ha mina vänner samlande.

Ser fram emot helgen men Carl ska jobba över så söndag får vi satsa på familjemys.

Nästa vecka ska jag både klippa mig, då ansiktsbehandling, gå på homeparty och julbord. Ska bli så skönt med en vecka med massor med lyx..

Ska kolla Pajen sen ringa och boka klipptid..


25år

Det är ingen vanlig dag.. Det är min 25årsdag. Den firades igår av släkten och idag fick jag kaffe på sängen innan Carl gav sig iväg till jobbet.

Men måste bara berätta om fredagen. Jag och Sandra hade det supermysigt med middag för två och sedan revyn på Falköpings stadsteater. Efter en rätt så rolig föreställning begav vi oss till olearys där det lätt slank ner en öl. Väl hemma sov mina små tron gott men jag hade lätt kunnat släppa loss på ett dansgolv.

I lördags kom lillasyster hit. Vi åkte till Amelie och åt och sen hem igen. Då fick jag en underbar helkroppsmassage. Känner mig som en ny människa i kroppen.

I söndags kom j min familj som sagt och inte nog med helkroppsmassagen jag fick av Sandra fick jag presentkort på mössebergs kurort. Där ska jag få en ansiktsbehandling. Sen fick jag både presentkort och pengar så jag kan köpa lite nytt till garderoben..

Nu film mys medans den stora är på dagis..


Rasande fart

Fredag, idag igen.. Denna veckan har gått i rasande fart trotts att vi bara legat hemma och hostat.
Carl har varit en klippa och tagit barnen när jag verkligen inte orkat mer och igår kom världens roligaste Farmor var och hämtade Elias igår med traktorn. Den var en lycklig och trött pojke som kom hem på eftermiddagen. Han somnade påvägen hem i traktorn så farfar var tvungen att ta pulsen på han..
Inte nog med traktor åkning hade dem åkt pulka, varit i stallet och lekt med dockhus.

Idag ska vi ha en lugn förmiddag. I eftermiddag måste vi hämta däcken och trotts snörvel och hosta ska jag ge mig in på kappahl, det är halva rea priset och lika bra att fylla på barnens garderober. Förhoppningsvis hittar jag matchande plagg till barnen. De är ju så sött..

Ikväll tar S med den här morsan på teaterbovens årliga föreställning. Tänkte jag skulle surpla lite vin och bara ha det mysigt.