Först ridningen vt-12

Efter jobbet blev det filmmys med lilleknodden. Salongen i dockhuset visade inget mindre än teletubbies dansktalande. Jösses vad jag skrattade. Elias verkade inte det minsta fundersam över språket.. Tur att kontrollen är borta!
 
 
Redan kl 17.00 åkte jag iväg till ridskolan, och det pirrade allt lite i magen. Har längtat ihjäl mig under sommaren efter att få rida så svetten dryper både från mig och hästen. Och största lyckan av all var att vi red ut och fick låna en travbana. Där galopperade vi i full karriär. 
 
 
Ska snart brumma iväg till jobbet igen, sista dagen sen är jag ledig i två dagar igen, Jihoo. Det behövs, för idag kan jag knappt gå, jag undrar hur det blir imorgon..
 
 

Helgen

Har jobbat hela helgen, men har även hunnit med att gosa med mina pojkar och min fina polle.  
 
Elias är busigare än busigast, men just nu sitter han still och kollar på dansktalande teletubbies. Fjärrisen är borta och det är faktiskt riktigt underhållande,, 
 
Bildregn från instagram
 
Jag lovar dyrt och heligt att jägerflaskan är väl förseglad och ingen knodd blev berusad
 
 
 

Godmorgon

Här blir det ingen sovmorgon inte. Men jag klagar inte Elias har gosat på ett täcke framför tvn och slurkat välling alldelles själv så jag har för första morgonen på länge fått gå på toa själv. Hunnit med en kopp kaffe och egen tid framför datorn. Just nu sitter han i hundsängen och leker med en bil. 
 
Har varit underbart att vara hemma tre dagar med min lilla bestämda 1 åring. Varje morgon är sig lik, men hey jag gllar ju rutiner. 
Nästa vecka jobbar däremot Carli kvällen, då hoppas jag innerligt att jag får besök av mina nära och kära. Kvällarna blir så oändlgt långa annars.